HTML

Röviden...

Indiában töltök 1 hónapot... hogy miért és hogyan azt itt olvashatjátok

Timus blogja

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mennyi az idő?

Calcutta

Budapest

Friss topikok

2008.02.08. 20:45 ntimus

Mivel telt a hét eddig

Árulkodó cím után rövid bejegyzés következik mivel telt eddig ez a hét.

A hétet kitöltő esemény leginkább a shoppingolás volt. Vettünk már egy csomó mindent, amit most nem kezdek el sorolni, de azt mindenképpen muszáj kiemelni, hogy ma vettem én is egy szárit. :-)

       Már megkértünk Meilndával egy nénit itt a vendégházból, hogy mutassa meg, hogyan kell felkötni, de majd még biztos, ami biztos alapon holnap én is megkérem, hogy segítsen nekem is, és akkor már az igazán apró trükkökre is igyekszünk figyelni. Hogy mi is úgy meg tudjuk csinálni, mint ahogy az itteniek.

    Ami még nagyobb esemény volt a héten, hogy megint elmentünk abba a kulturális központba, ahol múlt héten is voltunk helyi népi táncokat nézni. Most kedden nem csak tánc volt, hanem zenéltek/énekeltek is előtte, de nekem a múltkori jobban tetszett. Bár az azért jó volt, hogy most belülről is megnézhettük az épületet, mert a múlt héten szabad téren volt az előadás viszont a színház teremben volt. Belülről tele van mindenféle képzőművészeti alkotásokkal: álarzok, lápások, domborművek, festmények, stb., amik mind a falon vannak (persze a lámpa a plafonról lóg :-) ), és nagyon hangulatossá teszik az egész helyet.
    És ma is voltunk ott , mert Aliznak megigérték még amikor először voltunk ott, hogy szivesen adnak nekünk a indiai zenét meg felvételt táncokról. És ma szóltak, hogy mehetünk értük, úgyhogy el is hoztuk őket.

    Mégha csak egy órácskára, de eljutottunk a botanikus kertbe is (szerdán). Az egyetem kocsijával mentünk, de a sofőr késett, meg volt egy kis dugó is, és ezeknek hála - ja és persze arról sem feledkezhetünk meg, hogy a fickó nem igazán ismerte az utat sem- nem sokkal du. 5 előtt értünk oda. És a park pedig 6kor zár. :-(
Szóval alaposan végig nézni nem volt időnk, de igy is tetszett nagyon igy is.  Sokkal párásabb volt  bent a levegő, mint a parkon kivül, és  van egy csomó más madár is a varjakon kivül. :-)

    Majd rakok fel mindről képet is, csak arra egy picit várni kell. A rövidnél egy kicsit hosszabbra sikeredett, de gondolom nem bánjátok. :-)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ntimus.blog.hu/api/trackback/id/tr87331717

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Karácsony előtt kerül a boltokba Dr Kocsis Máté életvezetési kalauza 2011.10.21. 10:25:09

 A Tíz lépés, hogy szerethető hajléktalan légy című könyv azokat az embereket szólítja meg elsődlegesen, akik valami érthetetlen oknál fogva, ahelyett, hogy fűtött, vezetékes vízzel, árammal, gázzal ellátott, összkomfortos ingatlanokban néznék az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bélus 2008.02.10. 17:08:57

Jó ,hogy sikerült az Indiai zenékről és táncokról szerezni felvételeket mert mi is szivesen megnéznénk majd . Pusszant Apu
süti beállítások módosítása